bodylab blog

Banana Coco Choco Oats

18.05.2017

Deze week hebben we ook weer gekozen voor een een lekker recept met “the good old” havermout. De combinatie; whey met havermout is ideaal voor een lange verzadiging en werkt mee aan een goed herstel van de spieren.

In dit recept is er gebruik gemaakt van de Bodylab Vanille Whey in de havermout en de havermout is afgemaakt met de heerlijke nieuwe Protein Wafer, een banaan voor extra energie en Bodylab Coco Flakes. 

Wat heb je nodig?

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Bereidingstijd: ca. 5 minuten

Recept Banana Coco Choco Oats

Dit recept is simpel te maken, zoals je van ons gewend bent. Prak een halve banaan met 30g havermout en 1scoop whey. Voeg daarna 190ml warm water of melk toe. Begin met een scheutje en roer af en toe even. Op deze manier voorkom je dat het gaat klonteren. 

whey-protein-choco-coco-oats

Snijd hierna de rest van de banaan en de Protein Wafer Double Chocolate en voeg deze toe aan de oats. Hier na kan je de Bodylab Cocoflakes naar smaak toevoegen.

Enjoy clean cheating!! 

voedingswaarde-whey-protein-choco-coco-oats

New Call-to-action

Topics: Recepten, Alle artikelen

Written by Team Bodylab

Bodylab is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van training en sportvoeding.
Find me on: