bodylab blog

Chocolate Smoothie

13.03.2014

Deze overheerlijke smoothie is iets anders dan de gemiddelde groente of fruit smoothie. Maar doordat deze veel eiwitten en gezonde voedingsstoffen bevat past deze smoothie prima binnen een gezond eetpatroon. Misschien wel het allerbelangrijkste, je komt in de supermarkt geen toetje tegen wat lekkerder is dan deze Chocolate Smoothie!? 

Wat heb je nodig? 
Whey Protein (chocolade)
Cacao nibs
Cacao powder 
Coco flakes 
• Banaan 
• Melk of water 
• 4 Walnoten 
• 6 hazelnoten 

Bereidingstijd: 5 minuten 
Moeilijkheidsgraad: zeer gemakkelijk 

ingedriënten-chocolade-smoothie 

De smoothie bereiden is heel erg eenvoudig! 
Neem 200ml water of 300ml melk en giet dit in een blender. Met melk zal de smaak nog voller zijn. Indien je voor water kiest voorkom je weer wat melksuikers. Voeg ongeveer 25-40 gram whey natural poeder aan de blender toe. Ook een beetje afhankelijk van hoeveel eiwitten je in je dieet nodig hebt. 

Voeg daarnaast 3 gram cacao powder en 10 gram coco flakes toe. Een volle theelepel cacao nibs en de banaan, walnoten en hazelnoten. Indien je alleen walnoten of een andere soort noten of een blend wil toevoegen dan kan dit natuurlijk ook gewoon. Wij vinden de smaak op deze manier optimaal maar belangrijkste is dat je ongezouten, rauwe noten kiest en niet meer dan een klein handje toevoegt. 

resultaat-van-chocolade-smoothie
Laat alles een paar minuten in de blender draaien tot de structuur bijna glad is en klaar! 

Geniet van deze overheerlijke traktatie! 

New Call-to-action

Topics: Recepten, Alle artikelen

Written by Team Bodylab

Bodylab is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van training en sportvoeding.
Find me on: