bodylab blog

Pina Colada in the morning

15.06.2017

Pina Colada? In de ochtend? Nee nee, het gaat hier niet om de tropische cocktail Pina Colada, maar om een leuke variant van dit recept. Die prima in de ochtend als ontbijt te eten is. In de ochtend is het extra belangrijk om je eiwitreserves weer aan te vullen en wat extra vitamines mee te pakken. Dat is precies wat dit recept doet. Het bestaat uit kwark met extra Cocos Whey poeder en verse ananas. Afgetopt met Coco Flakes voor de extra Caribische kokossmaak. 

Wat heb je nodig?

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Bereidingstijd: ca. 3 minuten

Recept Pina Colada Breakfast

Dankzij de toevoegingen van Bodylab ben je met dit ontbijtje lekker snel klaar. De kokossmaak in de kwark komt van de kokos whey poeder en de coco flakes. De ananas smaak van heerlijke verse ananas. Mocht er geen ananas beschikbaar zijn kan je natuurlijk ook altijd ananas in blik gebruiken. Om te beginnen voeg je 2 scoops whey toe aan de magere kwark . Voeg hier de ananas in een leuk motief aan toe en top het ontbijtje af met cocoflakes naar smaak. 

whey-protein-pina-colada-ontbijt

Enjoy clean cheating!! 

voedingswaarde-recept-whey-protein

New Call-to-action

Topics: Recepten, Alle artikelen

Written by Team Bodylab

Bodylab is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van training en sportvoeding.
Find me on: