bodylab blog

Whey Berry Banana Smoothie

9.11.2016

Als je net als wij bezig bent met goede voeding ben je altijd op zoek naar leuke recepten om je eiwitten en goede voeding op een zo lekker mogelijke manier binnen te krijgen. Met dit whey recept verander je de dagelijkse whey shake en portie fruit in een feestje! 

Dit recept bevat onder andere blauwe bessen, een banaan en chiazaad. Genoeg goede ingrediënten dus. Vanwege de fructose in de bosbessen en banaan is deze smoothie ideaal om ’s ochtends mee op te starten of om na je workout te nemen. Ben je niet strikt op een low carb dieet dan kan deze whey smoothie ook op andere momenten worden gedronken! 

Wat heb je nodig?

  • 50g Blauwe bessen (bevroren);
  • 50 g Blauwe bessen (bevroren);
  • 15g Chiazaad (optioneel);
  • 50g Bodylab Whey (Vanille);
  • 250ml water;
  • 1 banaan (+-100 gram);
  • Blender.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bereidingstijd: 5 minuten

De coolste ingrediënten mogen als eerst
Voeg allereerst het water en de bevroren ingrediënten toe aan de blender. Laat dit een minuutje shake. Vergeet de deksel van de blender niet dicht te doen want dit kan extra schoonmaakwerk opleveren.

Voeg hierna de overige ingrediënten toe en zet vervolgens de blender ongeveer 5 minuten aan. Voeg eventueel een paar blaadjes mint toe aan de smoothie voor wat frisheid. Dit kun je het beste in de laatste minuut toevoegen. 

whey protein smoothie

Kies je een lepel of een rietje? 
Schenk vervolgens de smoothie in een glas. De smoothie heeft bij bevroren fruit een dikkere structuur dan wanneer er aan de smoothie normaal fruit wordt toegevoegd. Je kunt de smoothie eten met een lepel of drinken. Ontdek zelf wat je voorkeur geniet. 

Enjoy clean drinking!! 

2. Berry Banana Smoothie.png

New Call-to-action

Topics: Recepten, Alle artikelen

Written by Team Bodylab

Bodylab is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van training en sportvoeding.
Find me on: