bodylab blog

Whey ijs

10.10.2013

De zon begint te schijnen, de stranden lopen vol. Iedereen wil een goede beach body kunnen showen maar je wil stiekem ook genieten van een heerlijk ijsje. Deze lastige keuze hoef je in ieder geval niet te maken dankzij een Instagram volger! We kregen een heerlijk recept opgestuurd, het Whey-ijs! 

Wat heb je nodig?
- 2 scoops Whey Protein – Smaak naar keuze, wij hebben gekozen voor kokosnoot;
- 400 magere kwark;
- 3 eetlepels pindakaas (+- 30 gram);
- Een half glas koolzuurhoudend water;
- Almond Flakes (+- 30 gram);
- Coco Flakes (+- 30 gram);
- Walden Farms Chocolate Syrup.

ingrediënten-whey-protein-ijs

Voordat je kunt genieten van een heerlijk whey-ijsje begin je met het mixen van de kwark, de pindakaas en het whey poeder.
Breng het geheel op smaak met wat pindakaas of zoet het met stevia.
Voeg het water, beetje bij beetje, toe tot het een romige massa wordt.
Vul de bakjes met de verschillende ingrediënten (Amandelen, kokosflakes, siroop), voeg de kwark toe en meng het opnieuw.

Bijna klaar, stop de ijsjes voor 2 uur in de vriezer, na deze 2 uur kun je het ijs opmaken zoals je zelf wil.

eindresultaat-whey-protein-ijs 

Eet smakelijk!

voedingswaarde-whey-protein-ijs

New Call-to-action

Topics: Recepten, Alle artikelen

Written by Team Bodylab

Bodylab is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van training en sportvoeding.
Find me on: