bodylab blog

Whey Protein Chocolademousse

6.07.2016

Wij zijn erg blij om het nieuwe recepten aan te kunnen bieden van onze Instagram-volgster Katharine: ze heeft haar favoriete whey recept met ons gedeeld, overheerlijke whey chocolademousse. Dit recept is ideaal voor iedere chocoladeliefhebber die toch op zijn macro’s wil letten. Binnen enkele minuten verander jij je whey poeder in een overheerlijke high protein chocolademousse.

Wat heb je nodig?


Moeilijkheidsgraad: Zeer makkelijk
Bereidingstijd: circa 2-3 minuten 

Wil je even wat anders dan een shake dan is dit heerlijke recept een geweldig alternatief om culinair met je whey poeder aan de slag te gaan. Net als een shake heb je dit recept in enkele minuten gemaakt. 

Het enige wat je nodig hebt is een schaaltje of een bakje waarin je de kwark kunt doen en genoeg ruimte overhoudt om goed te roeren. Voeg naast de kwark de whey poeder en flavour drops toe. Roer deze ingrediënten goed door elkaar en gebruik hiervoor een vork of een garde. Roer tot het een gladde, gelijkematige crème is zonder klontjes. 

whey-protein-chocolademousse

Schenk de 2 eetlepels chocoladesaus over het dessert en je bent klaar!

Binnen enkele minuten heb je de whey protein chocolademousse op tafel. 

Eet smakelijk! 

voedingswaarde-whey-protein-chocolademousse

New Call-to-action

Topics: Recepten, Alle artikelen

Written by Team Bodylab

Bodylab is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van training en sportvoeding.
Find me on: